Η Σόφη Πασχάλη στην Ελένη Μενεγάκη?Την εβδομάδα των Χριστουγέννων, η Ελένη Μενεγάκη έκανε το χειρότερο «δώρο» στη γυμνάστρια της εκπομπής της: διέκοψε τη συνεργασία τους. Πληροφορίες θέλουν να παίρνει τη θέση της η Πασχάλη, που πέρυσι ήταν στο πρωινό του ΑΝΤ1 και ήδη συνεργάζεται με τον ALPHA στην εκπομπή «Exclusive» της Μπέτυς Μαγγίρα.

Η παρουσιάστρια του «Καφέ με την Ελένη» ενημέρωσε τη Χριστίνα Πάζιου ότι σταματάει η συνεργασία τους μετά από έναν μήνα… εξαφάνισής της από το πλατό της Κάντζας.Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας «Espresso», η γυμνάστρια πήγαινε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για να κάνει τις καθιερωμένες ασκήσεις γυμναστικής μαζί της και με τον Νίκο Μουτσινά, αλλά έφευγε… άπρακτη. Έστηνε τα όργανά της στο πλατό (γεγονός που φαίνεται και σε γενικά πλάνα της εκπομπής) και περίμενε υπομονετικά να της δοθεί το σήμα για να ξεκινήσει το πρόγραμμά της. Πάντα, όμως, κάτι συνέβαινε και τελικά δεν εμφανιζόταν!

Η διακοπή της συνεργασίας της Χριστίνας με την Ελένη Μενεγάκη έγινε με έναν τρόπο που δεν ήταν και ο καλύτερος… Προφανώς, ήθελαν να τη διώξουν και γι’ αυτό τις τελευταίες μέρες δεν την έβγαζαν στον αέρα. Για έναν μήνα περίπου το κλίμα ήταν ψυχρό απέναντι στη Χριστίνα, ακόμα και από την ίδια την παρουσιάστρια, η οποία με τη συμπεριφορά της έδειχνε την έξοδο του πλατό…» λέει στην «Espresso» καλά πληροφορημένη πηγή από το περιβάλλον της Πάζιου.Φέτος που ο «Καφές με την Ελένη» έχει αισθητή πτώση στην τηλεθέαση η παρουσιάστρια δεν έχει την καλύτερη διάθεση και αναζητάει καινούργια πράγματα. Από το περιβάλλον της, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, έγινε γνωστό ότι «φλερτάρει» με τη Σόφη Πασχάλη, προκειμένου να συνεργαστούν στο άμεσο μέλλον.

Το είδαμε εδώ: Tv nea ©


Μοιραστείτε το
Αξιολόγηση


ΑίσχοςΚακόΜέτριοΚαλόΤέλειο (χωρίς αξιολόγηση)
Loading ... Loading …