Ο κόσμος υποδέχτηκε το 2011!

Οι άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη υποδέχτηκαν το 2011 με πυροτεχνήματα, τραγούδι, πάρτι και ελπίδα ότι αυτή η χρονιά θα είναι καλύτερη. Φαντασμαγορικές εκδηλώσεις στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, τις ΗΠΑ και την Ασία.

Στη Νέα Υόρκη, φαντασμαγορικό ήταν το σόου στην Τάιμς Σκουέαρ. Οι εργαζόμενοι του δήμου εργάστηκαν σκληρά για να καθαρίσουν το χιόνι που έχει ταλαιπωρήσει τους Αμερικανούς εδώ και μία εβδομάδα, ώστε να μπορεί να γίνει η καθιερωμένη γιορτή. Πράγματι όπως κάθε χρόνο η “μπάλα” έπεσε και έρανε τους Νεοϋορκέζους.Στο Λονδίνο περίπου 250.000 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν γύρω από το London Eye και υποδέχτηκαν τη νέα χρονιά.Στο Εδιμβούργο της Σκοτίας περίπου 80.000 άνθρωποι γιόρτασαν στο πάρτι του Hogmanay. Στη Μαδρίτη περίπου 50.000 συγκεντρώθηκαν στην κεντρική Puerta del Sol όπου γιόρτασαν με κατανάλωση σταφυλιών όπως είναι το πατροπαράδοτο.

Πρωτοχρονιά στο ΛονδίνοΟι ευρωπαϊκές πρωτεύουσες γιορτάζουν τον καινούριο χρόνοΗ Μόσχα υποδέχεται το 2011Στην Ιαπωνία 1393 μοναχοί έψαλλαν και χιλιάδες άνθρωποι μέτρησαν τα τελευταία λεπτά του παλιού χρόνου και υποδέχτηκαν τον καινούριο.

Πρωτοχρονιές στην ΑσίαΟ πλανήτης υποδέχεται το 2011Με beach party υποδέχτηκε το Ρίο ντε Τζανέιρο τη νέα χρονιά. Περίπου 2 εκατομμύρια άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στη διάσημη παραλία για να γιορτάσουν με μουσική, πολύ χορό φυσικά και ποτά. Στη διάρκεια των εκδηλώσεων οι αρχές αποκάλυψαν και το logo της χώρας για τους Ολυμπιακούς του 2016.Πρωτοχρονιά στο κοσμοπολίτικο Dubai 

 

 

 

 

 


Πρωτοχρονιές του… κόσμου! Καλημέρα 2011!

Το είδαμε εδώ: www.newsit.gr

 

Μοιραστείτε το


 

Αξιολόγηση

 

ΑίσχοςΚακόΜέτριοΚαλόΤέλειο (χωρίς αξιολόγηση)
Loading ... Loading …