Μοντέρνες τάσεις κομμώσεων χειμώνα 2010-2011

p 89242 wordpress

Οι μοντέρνες τάσεις κομμώσεων και μαλλιών της σεζόν χειμώνα 2010 -2011 είναι θηλυκές και έχουν σεξαπίλ. Παρατηρούνται παραλλαγές για κοντά ή μακριά μαλλιά, ίσια ή σγουρά.

* Μαλλιά – κλασική κοτσίδα : Όσον αφορά τις τάσεις των κομμώσεων του χειμώνα 2010 1011 οι κοτσίδες και οι πλεξούδες του καλοκαιριού παρέδωσαν την θέση τους στην κλασική κοτσίδα σε διάφορα σημεία του κεφαλιού, για παράδειγμα δεξιά ή αριστερά.

* Ογκώδεις κομμώσεις σε στυλ των 60 ετών.

Γενικά "ο όγκος¨παίζει μεγάλο ρόλο σε όλες τις απόψεις της σεζόν χειμώνα 2010 – 2011. Λόγω αυτού οι ογκώδεις κομμώσεις σε στυλ 40 – 60 ετών επίσης βρίσκονται στην πρώτη γραμμή στη σεζόν αυτή. Μην σας στεναχωρεί το παλιό όνομα, στο στυλ ρετρό συμπεριλαμβάνονται τα ελαφρώς σπαστά μαλλιά, ανακατεμένες μπούκλες σφιχτά και χαλαρά κουλουράκια, τα οποία αποδίδουν όγκο στα μαλλιά.

p 89242 wordpress

* Bob hairstyle.

Το απόλυτο hit του 2010 στις κομμώσεις συνεχίζει την άνοδό του και στη σεζόν του χειμώνα 2010 – 2011. Τα κοντά μαλλιά με ασύμμετρη φράντζα ή μακριές τούφες μπροστά είναι το hit ιδιαίτερα στις νέες γυναίκες. Εάν ακόμα δυσκολεύεστε να λάβετε απόφαση να κάνετε μια ολόκληρη αλλαγή στην εμφάνισή σας μπορείτε να ξεκινήσετε με την μακριά παραλλαγή του bob hairstyle. To bob hairstyle είναι κατάλληλο για κάθε σχήμα προσώπου, για κάθε τύπο μαλλιών, για γραφείο ή για σέξι εμφάνιση χάριν στις πολλές παραλλαγές. Επίσης υπάρχει και παραλλαγή με σγουρά μαλλιά.

Weekend X press

Το είδαμε εδώ: Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ


Μοιραστείτε το
Αξιολόγηση


ΑίσχοςΚακόΜέτριοΚαλόΤέλειο (χωρίς αξιολόγηση)
Loading ... Loading …