Η πατάτα κάνει καλό στα… μάτια!

p 85856 wordpress
Φτιάξτε μάσκα ματιών και αναζωογονήστε το βλέμμα σας
Μαύροι κύκλοι και σακούλες ταλαιπωρούν τα μάτια σας και εσείς ψάχνεται λύση σε κάθε καλλυντικό. Η λύση βρίσκεται στη φύση και δεν είναι άλλη από την πατάτα, η οποία μπορεί να φέρει αποτελέσματα ακόμα και αν απλά βάλετε δυο φέτες πάνω στα μάτια σας.

 
 
Μπορείτε, όμως, να φτιάξετε και μια μάσκα ματιών γρήγορα και εύκολα.
 
Ετοιμάστε πρώτα ένα πιάτο, όπου θα βάλετε τέσσερα τετράγωνα κομμάτια τουλπανιού, δύο μικρά και δύο μεγάλα. Τρίψτε μια μεγάλη πατάτα σε ψιλό τρίφτη και τοποθετήστε το μισό από αυτόν το χυλό στα δύο μεγάλα κομμάτια του βαμβακερού υφάσματος, φτιάχνοντας δύο επιθέματα στις διαστάσεις που έχει το μισό μάγουλο.
 
Στη συνέχεια, βουτήξτε τα δύο μικρά κομμάτια σε χαμομήλι, διπλώστε τα τα και τοποθετήστε τα πάνω στα μάτια, ένα σε κάθε μάτι.
 
Ύστερα, εφαρμόστε τα μεγάλα σε κάθε μάγουλο, όσο γίνεται πιο κοντά στα μάτια. Εκείνο που έχει πολύ σημασία είναι να προστατεύσετε καλά τα μάτια με τις μικρές κομπρέσες και να φέρετε πολύ κοντά τα επιθέματα της πατάτας, για να θεραπεύσετε το πρήξιμο και τις μικρές ρυτίδες.
 
Για καλύτερα αποτελέσματα, μείνετε ξαπλωμένη με τα επιθέματα για 30-40 λεπτά. Στο τέλος ξεπλύντε το πρόσωπό σας με χαμομήλι.

Το είδαμε εδώ: Όλα για την γυναίκα


Μοιραστείτε το
Αξιολόγηση


ΑίσχοςΚακόΜέτριοΚαλόΤέλειο (χωρίς αξιολόγηση)
Loading ... Loading …