Η Έλενα Παπαβασιλείου στο Nitro

p 49424 wordpress

Tριάντα οκτώ δευτερόλεπτα και έντεκα εκατοστά. Τόσο χρειάστηκε για να απαντήσει στην ερώτηση «Πόσο καιρό τώρα είσαι μόνη;». Φυσικά, ενδιάμεσα η Έλενα έκανε μια απόπειρα να το γυρίσει στο καλαματιανό με ένα αστειάκι του τύπου δήθεν-δεν-κατάλαβα, αλλά το χρονόμετρο έγραψε 38,11 δλ. «Ενάμιση χρόνο».

p 49424 wordpress

Τα χουλιγκάνια του youTube θα πάθουν ντελίριο: Πώς γίνεται ένα über sexy κορίτσι σαν την  Έλενα Παπαβασιλείου να κυκλοφορεί ελεύθερο; Φαντάζεται κανείς ότι όλοι αυτοί οι τύποι που είχαν αναγάγει σε καθημερινό χόμπι το να κόβουν τα πιο καυτά στιγμιότυπα από το Πάνω στην ώρα, προσθέτοντας σχόλια του είδους «thea re!», «tou-mba-no» ή «sovaro moro gia sovarous antres» (αν και τα πιο ευφάνταστα είναι, δυστυχώς, 300% ΧΧΧ), είναι απόλυτα πεπεισμένοι ότι τους κοροϊδεύουμε. Και το πράγμα χειροτερεύει.

p 49424 wordpress

«Πριν κοιµηθώ πολλές φορές παίζω σουντόκου στο κινητό μου. Πάντα μου άρεσαν οι αριθμοί, ήμουν πολύ καλή στα μαθηματικά». Για τα δικά μας μαθηματικά, ενάμισης χρόνος σημαίνει 18 μήνες, δηλαδή 547,5 ημέρες – σε καμία από τις οποίες δε βρέθηκε εκείνος που θα ενδιέφερε την Έλενα. Κύριοι, εκ μέρους του φύλου μας, αυτό έχει ένα και μόνο όνομα: ήττα. Και απίθανα ταπεινωτική μάλιστα.

 

Περισσότερη Έλενα Παπαβασιλείου στο Nitro που κυκλοφορεί.


Αξιολογηση

ΑίσχοςΚακόΜέτριοΚαλόΤέλειο (3 ψήφοι, μ.ο.: 5.00)
Loading ... Loading …

Διαβαστε περισσοτερα στην πηγη

www.yupi.gr