Αρχική » Διάφορα » 8 υδραυλικά προβλήματα στο μπάνιο

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΑΘΗΝΑ
SEO
ΘΗΚΕΣ ΚΙΝΗΤΩΝ
TOP FASHION BRANDS
ΚΟΤΣΑΔΟΥΡΑ
ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
SANTORINI RENT A CAR
DAIRY MACHINES
8 υδραυλικά προβλήματα στο μπάνιο
8 υδραυλικά προβλήματα στο μπάνιο
8 υδραυλικά προβλήματα στο μπάνιο
8 υδραυλικά προβλήματα στο μπάνιο
8 υδραυλικά προβλήματα στο μπάνιο

8 υδραυλικά προβλήματα στο μπάνιο

Η ζωή ρέει ομαλά, όταν εμφανίζεται μια απροσδόκητη υδραυλική βλάβη και χρειάζεστε οπωσδήποτε υδραυλικό! Παρακάτω υπάρχουν 8 υδραυλικά προβλήματα στο μπάνιο. Γίνεται είτε να επιχειρήσετε να επιδιορθώσετε το πρόβλημα μόνοι σας είτε να απευθυνθείτε σε έναν υδραυλικό. Ορισμένα υδραυλικά σφάλματα μπορούν να επιδιορθωθούν εάν καταπιαστείτε. Αλλά αν φοβάστε ότι δεν μπορείτε να το διαχειριστείτε, καλύτερα να βασιστείτε σε έναν έμπειρο υδραυλικό. Μια βλάβη στα υδραυλικά που δεν θα επιδιορθωθεί ορθά και έγκαιρα μπορεί να σας κοστίσει ακριβά. Οι Αποφράξεις Περιστέρι είναι πάντα δίπλα σας για ό,τι χρειαστείτε!

1. Απόφραξη νεροχύτη

Υπάρχουν φορές που ο νεροχύτης αργεί περισσότερο από το συνηθισμένο για να στραγγίσει. Αυτό συμβαίνει συνήθως λόγω της απόφραξης των σωλήνων κάτω από το νεροχύτη που περιορίζει τη ροή του νερού. Στην περίπτωση νεροχύτη του μπάνιου, η απόφραξη συμβαίνει λόγω μαλλιών και σαπουνιού που κολλάει στις σωληνώσεις. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι αντιμετώπισης τέτοιων προβλημάτων. Τέτοιου είδους απόφραξη μπορεί να επιλυθεί ρίχνοντας μαγειρική σόδα, ξύδι ή εργαλείο αποστράγγισης. Ωστόσο, είναι καλύτερο να καλέσετε έναν επαγγελματία υδραυλικό, καθώς εάν παραμεληθεί η απόφραξη, θα επιδεινωθεί με την πάροδο του χρόνου.

2. Στάζει η βρύση

Η βρύση που στάζει είναι τόσο συχνό φαινόμενο, που είναι αδύνατο να βρεθεί κάποιος που δεν έχει βιώσει αυτό το πρόβλημα στο σπίτι του. Όχι μόνο ο ήχος της βρύσης που στάζει είναι ενοχλητικός, αλλά και σπαταλάει νερό και έτσι μεγαλώνει ο λογαριασμός του νερού.  Ο λόγος για τον οποίο στάζουν οι βρύσες είναι η φθορά της ροδέλας μέσα στη βρύση. Είναι πέρα ​​από τις ικανότητες ενός ιδιοκτήτη σπιτιού συνήθως το να απαλλαγεί από αυτό το πρόβλημα. Ωστόσο, ένας υδραυλικός μπορεί να διορθώσει τις βρύσες που στάζουν με ευκολία.

3. Βουλωμένο το σιφόνι της μπανιέρας

Οι νεροχύτες μπάνιου δεν είναι οι μόνοι που βουλώνουν, το παθαίνει επίσης το σιφόνι του μπάνιου. Οι αποχετεύσεις ντους φράζουν λόγω του σαπουνιού και των μαλλιών που καταλήγουν σε αυτό. Κανονικά, το ξεβούλωμα ενός σιφονιού απαιτεί έμβολο. Μπορεί επίσης να γίνει με μαγειρική σόδα ή ξύδι. Παρόμοια με το φράξιμο του νεροχύτη, το βουλωμένο σιφόνι της μπανιέρας μπορεί να επιδεινωθεί λόγω αμέλειας. Εάν το πρόβλημα δεν λυθεί, ίσως είναι καιρός να καλέσετε έναν ειδικό στα υδραυλικά.

4. Απόφραξη λεκάνης της τουαλέτας

Εάν η λεκάνη της τουαλέτας γεμίσει μέχρι το χείλος κ, υπάρχει  πιθανότητα να έχει γίνει απόφραξη. Αυτό το φράξιμο συμβαίνει λόγω ρίψης χαρτιού υγείας στην λεκάνη και απορριμμάτων. Η αποστράγγιση της τουαλέτας μπορεί εύκολα να απομακρυνθεί με ένα έμβολο. Εάν το έμβολο δεν λειτουργεί, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε φυσικές μεθόδους. Εάν καμία από τις τεχνικές δεν λειτουργεί, μόνο ένας επαγγελματίας υδραυλικός μπορεί να σας απαλλάξει από αυτό το πρόβλημα.

5. Η τουαλέτα τρέχει

Το χειρότερο για μια τουαλέτα είναι η σπατάλη νερού. Η τουαλέτα που τρέχει μπορεί να σπαταλά πολλά λίτρα νερό την ημέρα. Η ελαττωματική βαλβίδα του πτερυγίου είναι ο ένοχος πίσω από τη διαρροή της τουαλέτας. Το πτερύγιο είναι υπεύθυνο για τον έλεγχο της ροής του νερού που περνά από τη δεξαμενή στη βαλβίδα. Ωστόσο, δεν υπάρχει τίποτα να ανησυχείτε. Ένας επαγγελματίας υδραυλικός  μπορεί να κάνει το πρόβλημα να φύγει.

6. Χαλασμένος θερμοσίφωνας

Αυτό το πρόβλημα είναι ένα από τα πιο ενοχλητικά και είναι δύσκολη η ανίχνευση του. Αυτό το πρόβλημα μπορεί να εντοπιστεί μόνο όταν κάνετε μπάνιο και το νερό παραμένει κρύο. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι πίσω από έναν ελαττωματικό θερμοσίφωνα.  Η συσσώρευση ιζημάτων στις δεξαμενές μπορεί να οδηγήσει σε ελαττωματικό θερμοσίφωνα. Ένας θερμοστάτης που δεν λειτουργεί καλά μπορεί να επηρεάσει τη λειτουργία του θερμοσίφωνα. Μόνο ένας επαγγελματίας υδραυλικόςμπορεί να διορθώσει κάτι τόσο περίπλοκο όσο ένας ελαττωματικός θερμοσίφωνας.

7. Μειωμένη πίεση νερού

Υπάρχουν στιγμές που η πίεση του νερού από τη βρύση ή το ντους επιβραδύνεται. Το πλύσιμο των πραγμάτων ή το να κάνετε μπάνιο γίνεται δύσκολο όταν παρεμποδίζεται η πίεση του νερού. Όταν συμβαίνει αυτό, οι πιθανότητες είναι ότι έχει προκύψει διαρροή στους σωλήνες. Η διάβρωση είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους λόγους για τη διαρροή σωλήνων.  Η πίεση του νερού, επίσης, επιβραδύνεται όταν συσσωρεύεται ιζήματα στους σωλήνες και εμποδίζει τη ροή του νερού. Για την αποκατάσταση της πίεσης του νερού, τα υδραυλικά πρέπει να ελέγχονται τακτικά από έναν υδραυλικό.

8. Διαρροή σωλήνα

Όχι μόνο η διαρροή σωλήνα οδηγεί σε σπατάλη νερού, αλλά μπορεί επίσης να οδηγήσει σε πολλά άλλα προβλήματα. Ένα από τα χειρότερα πράγματα σχετικά με τις διαρροές σωλήνων είναι η υγρασία που προκαλούν. Η υγρασία ανοίγει το δρόμο για μικροοργανισμούς, οι οποίοι γεννούν βλάβη από μούχλα. Η μούχλα καταστρέφει τη δομή του σπιτιού σας, καθώς και την υγεία σας. Επιπλέον, οι διαρροές στις σωληνώσεις επιτρέπουν στις κατσαρίδες να μολύνουν το σπίτι σας και να βλάψουν την υγεία σας. Η ανίχνευση και επισκευή διαρροών σωλήνων είναι μια δύσκολη εργασία που δεν μπορούν όλοι να κάνουν. Μόνο ένας επαγγελματίας υδραυλικός  μπορεί να διερευνήσει αποτελεσματικά την αιτία του προβλήματος και να το ξεφορτωθεί.

Ένας πολύ καλός τρόπος για να αποφύγετε τις δαπανηρές επισκευές είναι ένα τακτικό πρόγραμμα συντήρησης υδραυλικών. Το «κλειδί» για την εξεύρεση μικρών προβλημάτων πριν προκαλέσουν άλλες σοβαρές ζημιές είναι μια δοκιμή σε βάθος σωληνώσεων και αποστράγγισης.

Συνήθως όλοι έχουμε στο σπίτι μας μερικά  εργαλεία ώστε να μπορούμε να επιδιορθώσουμε απρόβλεπτες και έκτακτες υδραυλικές βλάβες στο σπίτι μόνοι μας. Πολλές φορές τυχαίνουν βλάβες που ίσως να μπορούμε να επιδιορθώσουμε, όπως μια βουλωμένη λεκάνη τουαλέτας. Αν το “έχετε” με τις επισκευές μπορείτε να τα καταφέρετε εύκολα.

Σας προτείνουμε να συντηρείτε τακτικά το υδραυλικό σας δίκτυο για να αποφύγετε προβλήματα όπως τα παραπάνω, γιατί μπορεί να διογκωθούν και να σας κοστίσει αρκετά η επισκευή τους! Οι Αποφράξεις Βύρωνας έχουν υδραυλικούς στην Αθήνα με πολύχρονη πείρα στον χώρο, που αναλαμβάνει επίσης υδραυλικά έργα εδώ και πολλά χρόνια.

Read more:


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.